!ch~l!3b3~t0k!o~h0t3l
---
Lista Forumurilor Pe Tematici
!ch~l!3b3~t0k!o~h0t3l | Reguli | Inregistrare | Login

POZE !CH~L!3B3~T0K!O~H0T3L

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Tanya321
Femeie
24 ani
Giurgiu
cauta Barbat
24 - 63 ani
!ch~l!3b3~t0k!o~h0t3l / ღFicurile neterminateღ / Iubire Sfarmata Moderat de sehr:)viele:)Farben, tom, © Bianca
Autor
Mesaj Pagini: 1
kaulitzanamaria
~*CoOl*~

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 115
Iubire sfărmată


Prolog :

"De ce nu pot intelege?..De ce inca incerc sa salvez relatiia noastra..uneori nici pe mine nu ma inteleg..incerc sa sper..dar nu pot..Ca sa inteleaga cineva la ce ma refer..trebuie sa spun povestea de la inceput..pentru ca acum..,acum am inceput cu sfarsitul.
Tot ce stiu este ca l-am iubit, il iubesc si-l voi iubi indiferent ce se va intampla.Dragostea mea pentru el nu poate fi omorata nici de cutitele vorbelor sale.
Mie dor de sarutarile, de atingerile, de soaptele lui care mi le spunea usor la ureche in fiecare seara..mi-e dor de el!As da orice pentru un sarut, o atingere, o soapta....As face din zi noapte si invers, as alerga pana la sfarsitul pamantului si inapoi.As merge pana in cerurui si as veni inapoi doar pentru el fara nici un regret...
Chiar daca iubirea lui pentru mine acum e sfarmata..il iubesc.!...

Pentru totdeauna a ta!..Te voi iubi mereu,

Ade!”

____________

Intai va dau prologul si dupa cateva come si o parte din fic
Personajele vor aparea pe parcurs
Acord Laura


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ღWer Bin Ichღ
ღ^~*AdmInIstraToR*~^ღ

Din: Iashingtown
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7524
  ea nu  poate  inztelege saracutza ..nici  macar  pe  ea..dapoi  eu..nu  rea  inzteleg..doar ca e  o  relatzie  pe  punctu` de a se  sfarsi..mi pui nexxt??

_______________________________________

               
Enjoy my freaky blog!

pus acum 15 ani
   
~Dr3aMs Co.M3 TrU3^_^
~*BeSt*~

Din: ^suceava^
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3729
ce frumoas dar in acelasi trist....
ea ofera iubire dar se pare k nu primeste
next


_______________________________________

...................


pus acum 15 ani
   
ღWer Bin Ichღ
ღ^~*AdmInIstraToR*~^ღ

Din: Iashingtown
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7524
ehm..saracuzta  ar  face  orice  ..iar  lui...ehm..pe  el  il doare  in cot..hai  ca  mai  facut si curioasa  zine povestea....plzzz  

_______________________________________

               
Enjoy my freaky blog!

pus acum 15 ani
   
kaulitzanamaria
~*CoOl*~

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 115
Totul incepe, in anul 2013, cand parinti mei sau mutat de la Viena la Berlin.Imi aduc bine aminte ca era o zi de mai.Soarele stralucea cu putere printre nori pufosi si cerul de un azuriu impecabil dadea senzatia ca ar fi un tablou proaspat pictat.Deundeva strazile erau infundate cu melodiile vestitului Lwdig van Beethoven, parca ar fi fost candva in evul mediu.Adoram la randul meu sa cant la pian, defapt pe la varsta de 8-9 ani am luat lectii si acum am o mare atractie pentru tot ce insemana opera si pian.
Eu pe atunci aveam 19, si eram la facultate, la litere, dar tocmai terminasem sesiunea.Pentru ca traiesm in Austria si limba fiind aceeasi m-am acomodat usor.
Acasa duceam o sitatie materiala destul de buna.Tata avea propriul restaurant, iar mama lucra la o editura de carti, dar pentru ai scuti de mofturile mele am hotarat sa ma angajez la un fast-food din apropierea unui vestit hotel al vedetelor si anume Universal Music.
Astazi, 26 mai, prima mea zi de servici.Marillen o blonda cu parul cret,supla , de statura medie in jur de 1,65,ochii albastri si cu forme destul de voluptoase in jur de 25 de ani, iar Lexya o roscata ceva mai inalta decat noi doua in jur de 1,75 ochii caprui si forme destul de frumoase aceasa am aflat ca ar avea in jur de 21 de ani , acestea sunt colegele mele de servici.
Deodata in fast-food totul se isterizeaza la fel si pe strada din apropiere.Vad multii oameni imbulzindu-se la usi, la intrarea 6 baieti inconjurati de bodyguarzi.In rest in fast-food e o gasca de fete isterizata dupa acele persoane si niste studenti in jur de 22 de ani, veniti dinaintea lor.
Cei noi veniti, urmati de un haos total, se aseza la una din mesele din spate si doar unul din ei vine sa faca comanda.

X:As dorii  6 portii de american speciality.

Nu i-am raspuns, doar i-am dat cea ce a dorit.L-am privit in ochii.Ochii sai caprui erau atat de fermecatori ca o flacara in miez ce m-ar fi incalzit, iar negrul ce-i incojnura ii facea plini de mister si de nepatruns.Piele mi se facu de gaina, in stomac parca imi dansau fluturi, inima parca imi zvagnea ca un vulcan, iar ochii nu puteam sa mi i-au de la el.
Dupa care isi lua tava plecand spre masa, iar ceilati venind pe rand sa-si ia taville, in timp ce eu cautam paharele pentru suc.

L:Adel, vino putin!!

A:Nu ma cheama Adel ci Adelheida!Spunand astea ma duc sa vad ce vrea.

L:In primul rand Adel e mai scurt si pot sa-l zic mai repede si in al doilea rand tine paharele!

Am luat paharele si le-am pus intr-un dulap de sub tejghia.Ma simteam ciudat si aveam impulsul de-as vrea sa-l mai vad, dar nu stiam de ce, nici macar nu stiam cum il cheama, dar dupa zarva si toata agitatia din jurul lui si cea ce se petrecuse cu cateva minute mai devreme inainte sa intervina paza si politia, am presupus ca e o vedeta.Totusi hotelul era langa magazinul ,de muzica, de langa noi.
Dupa pleacarea lor, totul reveni la normal, dar un sentiment si mai ciudat ca mai devreme ma patrunse facandu-ma sa ma intreb oare de ce?
Timpul mi se parea ca sta in loc parca nevrand sa treaca ziua de azi, dar atunci cand m-am asteptat mai putin deja se facuse ora zece si trebuia sa inchidem.Lexya sa ocupat de podele si mese, Marillene de vase si tavi, iar eu de asezat pentru a doua zi.
Am hotarat sa plec de la servici pe jos nu am mai vrut sa merg cu taxiul.Mergeam pe strazi parca cu capul in nori, iar mintea imi zbura doar la privirea lui si ochii lui de o atractie neobijnuita.Ajunsa acasa, tata era in camera sa, iar mama era in dus.Cea ce si eu mi-am propus sa fac, mai bine zis o baie.Stateam acoperita de apa si spuma pana la gat.Lumina era stinsa si doar cateva lumanarele luminau baia, iar mirosul de trandafiri dadeau o atmosfera mult mai romantica.Stau si privesc tavanu si in minte imi vine doar imaginea lui.Oare m-am indragostit?Dar nici nu-l cunosc.Am auzit de dragoste la prima vedere, dar totusi e prea brusc.Ies din cada, imi acopar trupul cu un halat alb si las apa sa se scurga ca fiecare secunda din viata din clepsidra timpului.Ma schimb rapid intr-o pijama si adorm.


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ღWer Bin Ichღ
ღ^~*AdmInIstraToR*~^ღ

Din: Iashingtown
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7524
ooo..ce tare....canta la pian...ff tare..X::X:X...ohm.. ce meserie..e buna..sa se intrtetzina...   ..era bill?? sua tom??...bill..sunt sigura...       ce tare..sa indragostiiit.....ce super ai descris momentul sosirii..     ai scris 6 membri...th au doar 4...   sau nu e cu th?? ..fie o sa vad eu mai tarziu...baie...ce tare..atmosfera romantica..doar in 1... ...daca era si el...era mai super...   ...bun bun...nexxxt..plizz?  

_______________________________________

               
Enjoy my freaky blog!

pus acum 15 ani
   
~Dr3aMs Co.M3 TrU3^_^
~*BeSt*~

Din: ^suceava^
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3729
sa indragostut.....
fluturi  
frumos...
da ea lucra inrt`un fas-food k nu prea am intles?
orcum



next"D


_______________________________________

...................


pus acum 15 ani
   
~*~Sterben.Fur.Dich~*~
~*BeBe*~

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52
Prezenta la datorie!

Referitor la prolog:
E atat de trist!   .
L-a iubit, il iubeste si il va iubi indiferent ce se va intampla....   Si el nu face nimic...  

Acum despre partea I:

S-a pierdut in ochii lui     .Ce tare. Love at the first sight! Daca ficul este cu Tokio Hotel, desi ai spus ca trupa are 6 membrii...cred...tipul de care s-a indragostit e sigur Billu'!!
Baite lomantica...pacat ca era singura...

Next! Please!



pus acum 15 ani
   
kaulitzanamaria
~*CoOl*~

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 115
Dimineata urmatoare, ceasul incepe sa sune, era ora 8, iar la servici trebuia sa ajung la 10.Mama ma astepta in bucatarie cu o cana plina cu ciocolata calda si micul dejun paine prajita si un ou fiert.

M:Si cum a fost prima zi de servici?Ca aseara nu am mai dat de tine.Imi spuse aceasta oarecum bucuroasa.

A:Pai, a fost bine!Am raspuns eu cu un zambet si oarecum fericita de cele intamplate.

Dupa ce termin de mancat si de baut, urc rapid in camera.Ma dezbrac de pijama si imi i-au o perche de blugi si o bluza cu maneca scurta.
Ajunsa la servici, fetel erau deja acolo.M-am schimbat si eu rapid in uniforma si am pornit catre tejghia.
Cand l-am vazut ca a intrat pe usa am simtit cum inima imi pulseaza cu putere, piele la fel mi se facu de gaina, iar in stomac simteam un gol.Fiindca Marillen si Lexya aveau cativa clienti, el veni la mine.
Pe tenul meu albicios se putea zari mici firicele de roseata.

X:As vrea si eu o cafea cu o lingurita de zahar si 20 de ml de lapte.

Am aprobat dand din cap si i-am pregatit cea ce a vrut, iar cand sa ii dau cafeaua mainile noastre se atinsera, iar energia cu care batea inima se marise mult mai mult si roseata din obraji ce accentua.Avea piele asa de fina...Ma vazut rosind si imi zambi, dupa care se duse imediat la o masa.Eu ma intrebam in sinea mea unde avea sa fie restul formatiei, posibil ca inca dormeau.
Dupa cafea veni sa-si i-a ceva de manacre, adresandu-mi o intrebare care ma facu sa tresar facand ochii cat cepele.

X:Cum te numesti?

Am incercat sa-i raspund, balbaindu-ma am reusit sa-i soptesc mai mult decat sa-i vorbesc, in timp ce privirea mea era atintita catre podea.
A:Aa-Adel-Adelheida!

X:Frumos nume..,facu o pauza si vazand ca n-am tupeul de al intreba imi raspunse el, pe mine Bill, Bill Kaulitz.Cred ca ai auzit de mine..

Am negat cu ajutorul capului fiindca cuvintele erau greu de pronuntat in astfel de momente.
B:Atunci e bine, daca vrei dupa program iesim sa ne plimbam?

Am simtit ca  imi ingheata sangele-n vene, dar nu a fost asa fiindca inima imi iesea din piept, batea mai repde ca o nebuna.Am reuist sa ii aprob cu un “da” care abia auzit.

B:Bine, atunci ne vedem la zece !Spuse acesta in timp ce-si lua pachetul cu manacre si iesit pe usa.


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ღWer Bin Ichღ
ღ^~*AdmInIstraToR*~^ღ

Din: Iashingtown
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7524
ce taree..ou fiert..ilo adooor..miai facut o poofta....   modesta  fata...imi place de ea..iauzi...X::X..dragostea asta...saracutza cred ca facea infarct daca o saruta..   .off doamne..si bill asta...uraaa..se vor intalni...   abia asteeept...nu mai am rabdare...vreau nexxt..te roog..repede....   ..plzz..nexxxt  

_______________________________________

               
Enjoy my freaky blog!

pus acum 15 ani
   
Buburuzaa:*
~*SenIoR*~

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1076
ff fain:X:X:X:X:X:X:X::X:X



n33xxxttt><><:X:X:X


ii sooper fain..imi palce cum povesteshti:X:X:X:X:X:X



   

n3xt?:o3


_______________________________________

.......like i'm the only girl in the world

pus acum 15 ani
   
╰☆╮ĐℜąG ∑ε τσ Hεℓℓ╰☆╮
~*WirkLicH*~

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 606
poi sa incep...

e soooooper ca iti place sa canti la pian...si ca vrei sa iti faci bani de una singura...


ficu tau pana acuma e soooper


descri foarte frumos...


bill te-a invitat la o plimbare


ai grija ce faci


so...


NEXT!!!


_______________________________________
-----> <-----




pus acum 14 ani
   
ღWer Bin Ichღ
ღ^~*AdmInIstraToR*~^ღ

Din: Iashingtown
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7524
din pacate
sunt sigura ac nici la ficu asta nu o s amai vedem nexxt
chiar adac noua ne place..
asta e..


_______________________________________

               
Enjoy my freaky blog!

pus acum 14 ani
   
╰☆╮ĐℜąG ∑ε τσ Hεℓℓ╰☆╮
~*WirkLicH*~

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 606
dc sa nu mai primim next?


a reununtat la el?


daca da...pacat...pt ca e fffff frumos


_______________________________________
-----> <-----




pus acum 14 ani
   
ღWer Bin Ichღ
ღ^~*AdmInIstraToR*~^ღ

Din: Iashingtown
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7524
nu cred ca a renuntzat la el..numai ca nu mai intra pe forum...sia schimbat si idu...habar nu maia m de ea...si ...nah..da pakat..e superb..

_______________________________________

               
Enjoy my freaky blog!

pus acum 14 ani
   
Angeliq
~*CoOl*~

Din: Rockfairy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 164
dar
noo
se
poate
asa
ceva
caci
eu
vreau
NEEEEEEXT)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
ღWer Bin Ichღ
ღ^~*AdmInIstraToR*~^ღ

Din: Iashingtown
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7524
si eu..da nu am cum s adau de ea..sia schimbat emailu..nul mai stiu iar ea nu mai intra..pakaat ..maaare pakat...

_______________________________________

               
Enjoy my freaky blog!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la